tisdag 22 februari 2011

Arbetsprov

 

 

God kväll kära läsare!

I morse ringde klockan 05.00 men jag gick inte upp förens 06.00..hade tid på sjukan klockan 8.00 för arbetsprov, då man cyklar och tar EKG samtidigt så dom ser hur mkt man orkar med och vad pulsen ligger på vid ansträngning.
Detta var inför transplantations listan, man gör det varje år för uppdatering att allt ser lika bra ut och hon sa att allt såg fint ut o inga EKG förändringar på hjärtat, *skönt*…hahaha.
Hon sa även att hon aldrig träffat på en sån positiv och kämpande patient förr.
Låter ju positivt att höra Skrattar

Efter det gick jag ner o köpte en smörgås och vatten för att sen vänta på bussen.
Hann bara åka 2 stationer med bussen innan vi fick kliva av vid Hälsovägen/Huddingevägen, efter ett tag fick vi veta att han inte fick köra för då hade bränsle pumpen kunnat exploderat….tyckte att det luktade bensin i bussen så det var tur att vi gick av….stod ett tag vid busshållplatsen för att vänta in nästa buss men det var svinkallt så jag tog bussen mot Skarpnäck till Huddinge Centrum för att vänta där på nästa buss och behövde dock inte vänta så länge.

var sen ner med mor o far till centrum, först till tandläkaren då mor skulle dit.

Annars har det inte hänt så mycket idag , bara softat o kollat på tv:n och snart blir det natti natti för imorgon blir det att åka tidigare då jag ska till banken först innan dialysen!

Puss o kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar